Bee-Bot és un robot educatiu programable. Només té set botons a la part superior: quatre direccionals  -avança i retrocedeix 15 centímetres i gira a dreta i esquerra 90 graus-  i un de pausa (aquests componen la seqüència d’instruccions que s’acumulen en memòria cada vegada que es premen); el botó GO, que executa la seqüència memoritzada,  i un darrer que esborra la memòria del robot.

El robot Bee-Bot

Acostuma a utilitzar-se com a recurs per tal que els infants d’entre 3 i 7 anys s’iniciïn en la programació de robots. L’experiència d’aprenentatge amb ell permet treballar alhora aspectes com la lateralitat i la noció espacial, el treball en equip i el respecte, la curiositat i la creativitat.

Grup de robots Bee-Bot

En l’actualitat s’han desenvolupat un bon nombre d’activitats amb Bee-Bot, generalment a educació infantil i primària però també amb grups de persones d’altres edats, com ara gent gran.

A més té una bateria recarregable que assegura hores de diversió!

Pau Nin
Mestre a l'escola Sagrat Cor Sarrià i dinamitzador del portal ScratchCatalà, espai de divulgació de la programació educativa i en especial de Scratch. Li agrada compartir amb altres docents les possibilitats de la programació i la robòtica educativa com a recurs motivador per a l'aprenentatge.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here