Programació i Robòtica educativa a l’EdCamp Sant Martí

341

Aquest passat dimecres 7 de juny, va tenir lloc l’EdCamp Sant Martí dedicat a la Programació i a la Robòtica educativa.

Una trobada de professors i educadors que van voler compartir les seves experiències i metodologies emprades a les seves aules entre tots els participants.

L’esdeveniment va començar a les 17 h amb l’acollida dels participants.
Una mica més tard, els organitzadors van explicar la dinàmica de l’EdCamp i els temes inicials d’intercanvi d’experiències. Els assistents van escollir en quina xerrada volien participar.

La jornada es va dividir en dues sessions on es van poder fer un intercanvi d’opinions i experiències d’allò més interessants.

Es pot veure el programa i el tema de les sessions fent clic en la següent imatge.

I si algú estava una mica cansat o tenia gana, els organitzadors, juntament amb el càtering de l’escola Antoni Brusi van habilitar unes taules amb tot el necessari per recuperar forces i seguir endavant amb la jornada.

Per acabar la jornada, els participants van poder gaudir de sortejos, concursos i premis.

En definitiva, una jornada molt interessant i motivadora que va apropar tots els ingredients per seguir introduint la robòtica i la programació a les aules.

 

Compartir
Pere Porcuna
Enginyer en Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i Expert en robòtica per la Universitat de la Salle de Barcelona (URL), està vinculat al món de la robòtica des del març de 2003 amb microcontroladors PIC, i posteriorment, des de 2008 fins a la actualitat s’especialitza en la plataforma Arduino, supervisant i desenvolupant projectes creats amb aquesta versàtil plataforma Open Hardware. És autor del llibre “Robótica y Domótica básica con Arduino“, així com autor de diverses publicacions internes sobre robòtica i Arduino per als alumnes de robòtica i domòtica del Centre d’estudis Stucom. Desenvolupa tasques d’assessor per a centres escolars de primària, secundària, batxillerats i formació professional que volen implantar cursos i assignatures de robòtica a les aules.