Pere Porcuna
Enginyer en Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i Expert en robòtica per la Universitat de la Salle de Barcelona (URL). És autor del llibre “Robótica y Domótica básica con Arduino“, així com autor de diverses publicacions sobre robòtica i Arduino. Desenvolupa tasques d’assessor per a centres escolars de primària, secundària, batxillerats i formació professional que volen implantar cursos i assignatures de robòtica a les aules.
Sergi Garcia
Tècnic superior de sistemes de telecomunicació i sistemes informàtics en xarxa. Responsable de sistemes en un centre d'estudis a Barcelona. Administrador de la pàgina web www.roboticaieducacio.cat i creador de continguts per a la revista.
Alex Castel
Enginyeria tècnica en informàtica de sistemes. El meu primer contacte amb el món de la robòtica va ser amb un molinet de cafè... Els impossibles els faig ràpidament, però els miracles trigo una mica més!
Elena Fontanet
Llicenciada en filologia clàssica i catalana. Ha fet classes de català per adults, correccions i actualment treballo en una empresa compromesa amb la nostra llengua. El primer robot a la meva vida fou B9 de Lost in Space.
Pau Nin
Mestre a l'escola Sagrat Cor Sarrià i dinamitzador del portal ScratchCatalà, espai de divulgació de la programació educativa i en especial de Scratch. Li agrada compartir amb altres docents les possibilitats de la programació i la robòtica educativa com a recurs motivador per a l'aprenentatge.
Sandra Picó
Enginyera en Electrònica de Telecomunicacions per la La Salle URL i actualment cursant un màster de Machine Learning a la KTH a Estocolm (Suècia). Experiència amb el sector de l’educació impartint classes de robòtica i programació des dels més petits als més grans. M’encanta aprendre de les noves tecnolgies i ser capaç de transmetre els meus coneixements als altres.
Susana Castañeda
Enginyera en Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Després de treballar durant 10 anys en empreses del sector de les Telecomunicacions va canviar al sector de la educació impartint classes a cicles formatius de grau mitjà i superior d'Informàtica i Telecomunicacions.
Ángel Morán
Professor i periodista jubilat. Redactor en cap del “Vespertino Noticiero Universal” i redactor del diari ABC Catalunya. Redactor del diari l’Esportiu de Catalunya. Professor d’humanitats dels col·legis Álvarez i Stucom Centre d’Estudis i professors de cicles formatius al col·legi Stucom Centre d’Estudis.
Francesca Ferrer
Llicenciada en Filosofia i lletres. Professora de llengua catalana . Traductora Jurada. Experiència de més de 30 anys en ensenyament, traducció i correcció de textos. Professora a l’Acadèmia Peñalver i al Centre d’estudis Stucom